Would you like to have a dog?

I may have suitable dog for you – so ask.

Jarla-18

(Raitanen x Speedy, o. Jurvelin)

Team dog, female
Born 7.11.2018, 23 kg, 57 cm
Pedigree

Valmiiksi valmennettu ja koulutettu valjakkokoira, jonka taso riittää valjakossa SM- ja  KV-tasolle. Jarla on parhaassa iässä oleva 4-vuotias ”Eurohound” eli alaskanhuskyn ja saksanseisojan risteytys. Jarlan molemmat vanhemmat  (Raitanen  x hiihtoseisoja Speedy om. Jurvelin) ja useat sisarukset ovat menestyneitä KV-tason valjakkokoiria.

Jarla taitaa kaikki valjakkourheilun lajit (koirajuoksu, -pyöräily, kickbike, valjakkoajo ja -hiihto) ja helppona koirana se sopii uudelle harrastajalle tai valjakon vahvistukseksi. Työmotivaatio ja toimintatarmo ovat korkeat.

Luonne ja käytös

Se on sosiaalinen, kohtalaisen kova, laumassa kasvanut huumorintajuinen koira. Se on tottunut reissaamaan eikä stressaa turhia uusissa tilanteissa. Riistaviettiäkin löytyy, mutta sitä ei ole vahvistettu koulutuksella.

Terveys
Rokotukset ja passi voimassa. Terveystarkastus tehty viimeksi MM-kisoissa 2/2022. Selkä ja lonkat kuvattu 6/2021. Ei urheiluvammoja. Terve.

Sopeutuvuus

Jarla sopeutuu hyvin sisäkoiraksi ja nauttii saamastaan yksilöllisestä huomiosta. Koirasta saa myös oivan lenkkikaverin liikunnalliseen kotiin.

 

Jarla asuu maalla valjakkokennelissä, Lounais-Häme, Tammela. Tiedustelut yv tai soitto 050-3478356. Yhteystiedot: www.koirakonttori.fi.

 

Remes-16

(Sandy, o. A.Laitinen x Rock, o. Y.Hoel)

Swing or wheel dog, male
Born 22.7.2016, 30 kg, 65 cm
Pedigree

Finnish champion 2019, 2020 in Sp6 and DR4. Silver medalist in Sp6 in  EC 2020, Åsarna, Sweden.

Remes on 6-vuotias ”Greyster” eli alaskanhuskyn ja saksanseisojan risteytys, jossa on ripaus greyhoundia. Remeksen molemmat vanhemmat  (Sandy om. A.Laitinen  x hiihtoseisoja Rock om. Y.Hoel) ovat menestyneitä KV-tason valjakkokoiria. Remes on myös itse kokenut ja varma kv-tason kilpakoira, joka taitaa lähes kaikki valjakkourheilun lajit (koirajuoksu, -pyöräily, kickbike, valjakkoajo).  Se sopii uudelle harrastajalle tai valjakon vahvistukseksi. Työmotivaatio ja toimintatarmo ovat korkeat.

Luonne ja käytös
Remes on sosiaalinen, kohtalaisen kova, laumassa kasvanut ja pehmeitä sohvia rakastava koira. Se on tottunut reissaamaan eikä stressaa uusissa tilanteissa. Riistaviettiäkin löytyy (linnut), mutta sitä ei ole vahvistettu koulutuksella.

Terveys
Rokotukset ja passi ovat voimassa. Terveystarkastus on tehty viimeksi MM-kisoissa 2/2022. Selkä ja lonkat on kuvattu 11/2017. Ei urheiluvammoja. Terve.

Sopeutuvuus
Remes sopeutuu hyvin sisäkoiraksi, mutta ei ehkä toisen uroksen kanssa samaan huusholliin. Koirasta saa myös oivan lenkkikaverin liikunnalliseen kotiin.

Remes asuu maalla valjakkokennelissä, Lounais-Häme, Tammela. Tiedustelut yv tai soitto 050-3478356. Yhteystiedot: www.koirakonttori.fi.

Lisää myytäviä koiria